Wednesday, March 7, 2012

feeling

Assalam korang...hyep2!! aku rasa tajuk jew da taching...belum aku story taching2 ag...kang korang lak lebey2 taching....okiew enough for de word taching2...meh baca bebelan aku..

feeling???hurmm neyh mesti lah korang penah adew enn..bukan stakat jatuh cinta jew poit....marah geram benci sayang suka haaaa sume2 nyer feeling lah tuh enn...kita kan manusia konpem lah adew perasaan...adew mudah terasa, adew jew yg wat deekkkk jewww org ckp apa kat dia adew jugak org yg xpuas hati dengan apa dengan apa yg org len ckp (maksudnya dia jew lah yg nak menang)

bg aku kita kene lah jaga perasaan kita mahupun org laen...korang nak thu once korang sakit hati bngang marah is easy korang dapt penyakit taw x...sbb tuh kita kene gembira jew slalu...then korang punya kesihatan agak terjamin dengan izin dariNYA...tp jgn lah smpai org pijak kepala korang plak like they can do everything they want to you....ohh please STOP that...

tp lah kenn aku terpikir seronok sngt kew ha maen kan perasaan org...ishh neyhh aku bukan nya nyer nk citew jiwang2 taw...means dengan kawan2 pon....owhh depan baik punya tp belakang kalah internet laju bergerak..adoiyaii nyer poommm...ishh xbek taw wat belakang2 nehh....bak kata pepatah melayu sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua...xg2 kengkawan??

ohhh peops!! plez care about others feeling okiew??

ok bai :)

4 comments:

NUR AYNIE said...

sgt x suka bila itu berlaku huhu...=')

lyiana said...

what the feeling !! macam lagu pulak

Sharifah Syahirah said...

yaya thnks dtg blog.

Romeo Laut said...

bila orang perempuan bercakap....