Tuesday, February 21, 2012

How innocence we are???

okiew...title neyh harus korang kaitkan dengan dolu2 k..masa jaman muda2 dulu...haa cengituuww lahh..ttbe aku g bukak xtrnal aku n ASTAGA!! kamikah itu??yes innocence gilew okiew...aku tengok pom aku ley gelak sengsorang....pekaheiii lah kitew dulu2....mcm2 style lahhh...hadoinyaii nyer pomm!!

nampak x???

okiewww da puas gelak da enn??n now We are Final Year as Pionner Bioprocess Student sedang mnjalankan aktivi yg boleh menyebabkan kegilaan kestresan kemenyampahan dalam projek kami...seteleh menempelkan diri 4tahun disini n skung adalah final semester untuk kami semua...doakan yg terbaeak sahj lahh untuk kami..... Bismillah!!


                         neyhh pon xnampk sngt kematangan pada masa ini...sungguh berbeda :)


ok lahh bye :)


4 comments:

nur fatihatuz zahra said...

terlebih innocent .. hehe .. btw, done follow ur blog .. nice entry . :)

jum singgah my new entry :)

http://cheritakuhzara.blogspot.com/2012/02/berjalan-tanpa-henti.html

♥AieN ChoiN♥ said...

bdw..salam kenal.. :)

Nyue said...

nice entry...he3..

nyue follow sini..hope follow me back k

hafiz hafizol said...

hahaha.. gambar skima !