Sunday, October 17, 2010

WALAUPUN RAYA DA ABEH

sajew jew nak memberitahu bahawa aku neyh bukan lah minag yang pemalas sngt k.even mengemas bukan pilihan hatiku tp aku suke memasak.but then after memsk the leceh part is aku kene kemas sendry...sendry wat sendry kemas ken..neyh lama da aku nak post pasal neyh tp disebbkan tenet kat usm neyh mcm vavi haram ckit bnyak so kelmbatan untuk aku mgepost..so mari lihat


NASI IMPIT GORENG


 kowang penah dengar nampak makan lihat rasa NASI IMPIT GORNG neyh x??neyh sume aku ngn adek aku wat sbb gara2 lapa n cube untuk mngetry masakn bru.yew lah guna apa jew yg adew enn..haa so belasah jew ahh...






korang try ahh...its like buat nasi gorng but kita exchange nasi tuh ngn nasi impit...n now aku asew sunguh2 lapa....adoiyaii....makanan da berlegar2 lam pale aku neyh haa...mahu makn itu pecal ayam n pecel lele sat g...hope kedai makcik tuh bukak en..huhuh..sangap weyhh!

sedap x sayang??

4 comments:

Adam Abu Bakar said...

kak...x kan la...
x pernh nmpk pun, orng buat nasi goreng exchange dgn nasi impit...1st time nmpk ni

yayahidayah said...

pew ag adam try ahhh mntap woo~

NAJ HEBAT said...

nampak sedap sygsss...


muahaha,

bila nak dtg rumah?

bleh masak utk aku

yayahidayah said...

haaaaa....sedap beb...lu xrasa.

ha siap kene dtg umah ko kene masak?