Friday, October 15, 2010

PENYERI HIDUPKU

AWAS!
ENRTY PERASAAN 
(adoishh)

xde mereka aku asew mcm idup aku xbesh...mereka suke wat aku ketawa walau kadang aku nyr sikap yg ntah papew yg lupew dunia.aku thu aku bukan lah seorng yang bek sngt pom ken...tp tuhlah sikap aku yg kadang2 lupa diri neyh mengabaikan mereka kew...ntah papew jew ken..yg mulut capai..agresif kasar.kurang keMALUan(hoissh)hahaha..sensitip je erk..huhuhu..

maaf yew PENYERI HIDUPKU

aku bahgia dengan semua yang aku adew neyhh.xdew satu pon aku asew org yg adew ngn aku neyh menyusahakan...(eh yekew?) biar pom aku selalu menyusahkan mereka..yew aku asew aku sungguh JAHAT!adoishhh apa punya sikap da aku neyh.sungguh xelok ken.apa yg kowang lakukan kat aku sumpah aku hargai.aku syng apa yg aku adew.aku asew aku xmampu kot kalu mereka neyh xdew.



thanx for everything kepada kamo2 semua k.adew jew ramai ag mbe2 aku tp tuh lah..mampos ah aku nak upload sume ken..huhuh..okiew2 baca neyh from now on aku akan cuba jadik budak BAEK!hohoho ill try..aku cuba xabaikan kowang k.tp sebelum neyh anada sume rasa terabaikah??huhuh..xdew ken.kowang jgn lari dari aku erk..XSANGGUP weyhhh...

TERIMA KASEH KERANA ANDA BERSAMA SAYA


actually skung neyh tenet usm mcm haram ckit weyhh..panas hati sbb xley nak post apew2.n email aku still xley nak bukak.ibu nak berukban lah erk..bley x?

4 comments:

tia said...

bace tajok entri da amek mase 2 minit. hehehe :)

yayahidayah said...

ahhahaa..
2 minit erk!

Anonymous said...

luv u yaya! <3

-taguchi-

yayahidayah said...

i luv u too tagichi even aya neyh ntah papew jew ennn..