Saturday, October 23, 2010

PICNIC!

this entry request by DILAH SALIM...

memandangkan anda kebuhsanan di dalam bilik setelah ditnggal ken si tongong2 sekalian tp aku xmasuk geng tongong neyh k..tuh lah rugi x ikot aku balik weyhhh...adoishh ko neyhh...da sume blah UPSI tinggl ko  sorang2..xpew2 aku balik ahad neyh pagi kot bus aku...kot lahh aku tgk mereka pulang bila k..hehehehe!tp asew pg lah kot..sbb ibu adew hal..

xdew semalm aku gie jalan2..yew ahh menghabiskn sisa baki bersama2...haha.cettt...geli plak aku weyhh..hurmm plan tak beberapa nak mnjadi atas2 sesuatu berlaku(sowy sayang)...konon lah xjadi keluar..ttbe mcm snggap plak adoishh ko paham ah dila..ahaahha...then aku gie komtar snyer..xcited kot mnyak sale plak..aku jarang gie sana..tp bakal ke sana lagi lah nmpk nyer ken..tp tuh lah ongkos nya berkurng.nak tggu durian runtuh,,,xmengharap lansung aku k..then last2 gie pantai yg tempat maksiat tuh..mende tah yg area qbay tuh lahh..balik2 mkn sume then bersiap tok aku pulang!

meh nak tgk gamba enn...aku mals nak edit ahh..tgk sendry k!


 
we telan evrything tolak batu n kayu jew


hurmm berapa bulan yew abe tuh??


 kene paksa k...kalu x aku xley balik k..

muka puaka setalah aku berjaya habeh kan mknn aku!

thanx 4 de moment sayang... 
saya suke....
neway gud luck 4ur game k
 n thanx 4de gift
(dila kalu ko nak thu dia bg aku hapew tggu aku balik k)

p/s: aku xley nak update dlam masa 2 3 hari neyh sebab modem tenet umah aku meletop...

2 comments:

Anonymous said...

abe 2 jer bpe bulan ek...kakak 2 x pkir ke bpe bln ha??dh nk kuar beby pun xtw r...hahahahaha

hafidzah hafidz said...

aawwww~ hehehehe