Friday, July 23, 2010

MACAM HARAM

yes!
mcm ntah papew lah ken..
MACAM HARAM
aku gie lunch tady...
apew ag mahal kot
gilew ahhh...


RM 7.00

padahal ikan keli nagn sayur campur jew..
bukan aku tmbah ayam kew daging kew?
eeeeeeeeeeeeeee....
pelah masalah die ennn..
aku mkn luar tmbh ag ckit jew dpt yg mantap punyer enn!

hotak die..kejadah plak ennn
sama mcm aku mkn kat luar plak enn..
tiap kali aku mkn kedai neyh tiap kali tuh lah aku kene tahap vavi nyer mahal
even kengkawan aku amik lauk yg sama...
tang aku jew trus mahal!

apew henggat mak aku cOp duit agaknye
pt aku dapat bnyak agaknye
biassiawa yg aku dpt tuh beriban kew hapew?

weyh henti2 lah makanan mahal anda tuh...
da lah ak neyh bukan adew transprt pom nak makan luar..
tuh lah tmpt yg plng dekat aku ley makan...
kejadah tol lah

TOLONG TURUN HARGA LAW NAMPAK MUKA AKU BLEY???

4 comments:

Umie Nadhirah said...

Gile arh harga tu...

butterfly said...

wei...sal kko tk tnye npe mahal sgt

yayahidayah said...

umie:sentap ahh!

aziyan:aku lama kot diri situ!

Raito Nagata said...

ussshh, awat RM 7 ?? bek aq beli posperity borger, lagi lazat...

kalo standard hrga lauk3 tu patut cuma 4~5 ya je....

ish3 xpatot3, tpi mano tau an mu je yg dpt special "price" maybe sbb dia buh sometin kat ikan keli tu kot, hahaha