Wednesday, June 30, 2010

KAULAH BODOH!

ha lama da x update ennn..
sowy geng aku g berhoney moon ngn famili ahhh....
sungguh lah sonok nyer ken!
bwu jew balik semalam..
nnt aku citew k!


mari kitew masuk tajuk entry k:
aku xkirew aku nak citew gak.ak nak bgthu gak.kowang nak bace ikot kowang ahh.ha xdew ahh gny citew die.adew lah sowng umat neyh aku penah kapel ngan die lama kot dua thun lah.yew lahh besew ah mamat neyh da brumur.xdew ah sampe 59 thun dew.beza aku ngn die 4 thun jew. so pkir panjang lah kot.sumpah die serius ngn aku.kot lah aku xtaw law blakang die wat apew.tp dari cara die tuh aku paham kot!sampai cakap pasal kawen ah sume...eiii nek beremang segala bulu aku..haaha..opsss think postive k kengkawan.da3...ha pahtuh aku plak nak pkir pasal kawen..eee memang xlah ken...ee xmoh aku lahh...eeeee...sumpah bukan masew nyer lagi...so aku mcm eeee makin ary makin sanggap die nak kawen kot!habeh jew blaja nak kawen.owh no2.aku adew cita2.so sumpah lah aku xtrime.so sekian lah aku disitu..


ha xhabeh ag k.masalahnyer bermula sekrang.bru2 neyh die ckp die nak kawen.so aku cakap ha okiew! nak asew jeles?sumpah ckit pom xdew k.happy kew menyampah kew sume xdew ahh.aku xheran ckt pon.hahahaha...jahat x?x kan....ttbe tady si bakal bini tuh plak ttbe nak kenal ngn aku.yew ah b4 dis minah tuh snayer nak kat mamat tuh.tp tuh lah tyme tuh adew aku ken.okiew fine sumpah minah tuh terhegeh2 law bley hary2 nak g umah mamat tuh alasan die nak jumpe kakak padahal?hekeleh...e mnyak ag..suh tkar keje sama ngn die ah...amik die balik keje ahhh...motif2...la neyh da dpat mamat tuh nak kawen nak kenal ngn aku plak..motif die aku xpasti.aku da ckp xnak tuh xnak lah.xperlu k...yg si mamat tuh plak xpuas aty plak ngn aku ttbe.hahha..sbb aku ckp minah tuh terhegeh2 nak taw pasal aku.mana aku xpanas law owg paksa mende yg da aku xsuke ennn..dah tuh die ckap napew aku sakit haty ttbe n keluar plak perkataan BODOH!perghh pantang aku owg cakap aku cam tuh ennn..ha ko aku bg ayat mencarut aku lam bahasa AMERIKA.ha sumpah senyap!kepantang ahh aku ko nak mencarut kat aku ken.aku bg ko balik xkirew ah ko tua kew hapew...ko memng bikin aku panas k!taw plak ko senyap enn!kew ko xpaham apew yg aku text.so ko jgn nak kasi perkataan xsenonoh kat aku k!panas lak aty aku enn malam2 butew macm ini....

aku xthu lah sapew bodoh skung neyh....da ko nak kawen tuh kawen jew ahh xyah da nak carik aku lagi.aku pom sumpah da xhengat kat ko lagi da.dalam hotak aku nak pikir owg len ag bagos taw x.buang masew jew k.so ko cakp kat minah terhegeh2 tuh xpayah da nak kenal2 ngn aku.xperlu jew kot.budget ah ko dapat mamat tuh.sumpah aku xheran.weyhh umo aku bwu bapew weyh nak pikir pasal kawen??adoiyaii..sengal ubi ahhh!

p/s: kengkawan kat cny xdew unsur jeles kew menyampah kew xdew k.sekian harap maklum.

5 comments:

Hapiz Rahman said...
This comment has been removed by the author.
Hapiz Rahman said...
This comment has been removed by the author.
yayahidayah said...

tuh lah cita2 yg harus di utamakan ken

aimee said...

dua2 saiko wey..

yayahidayah said...

ha sapew plak yg dua2?xtermasok aku k!