Wednesday, May 26, 2010

PAKWE

tady pah abeh jew game aku trus blah g melantak kat kedai ecah ngn ajud.sedap makan kat cny okiew.then game tady plak cam HARAM jew aku men sengal tol lah.menci ah ken.kenapa lah game aku semakin truk neyh ha?sejak dua menjak neyh eii menci lahhhh....

okiew bek trus ke tajuk entri yew.gny ecah lah bg aku idea suh carik pakwe yg rendah sb nnt murah rezeki.INSYAALLAH.tp tuh lah hengat senang kew ttbe nak suh laki rendah kapel ngn aku.gilew tol lah.tp ntah lah aku xthu nak caya kew x sebb dapat suami rendah neyh yelah owg tua2 ckp ken murah rezeki.hurmm kowang asew btol kew mende alah neyh haa??

k fine sbb nyer.ecah mara aku sebab motif aku nak carik pakwe mat rempit.gilew x.dan aku xthu napew aku nak mat rempit dengan SANGAP nyer skung neyh.sumpah gilew aku nak.tp xnk ah mat rempit yg cam HARAM tuh ken.yelah aku tau kowang sume neyh SENGET ckit.eh silap banyak gak ah!ken3.tp adew jew kot terselit disitu kebaikkan ken(adew kew?)eh apew aku neyhh perlu kew haaa?nak sukew mat rempit eh tolong lah yaya oii...

KENAPA?

KENAPA?

KENAPA?

aku nk yg mcm neyh bley x?
marilah dtg kepada ku!
ahaha=)

bilew lah aku nak hentiken angan2 aku yg sungguh mengarut dan melampau neyh aa?eii SEPET tol lah.merapu sampe manew ntah aku neyhh..aku pon xthu apew motif nyer ken.mayb sbb kengkawan aku kot.adew yg da kawen dah beranak nak nikah nak tunang.sume disitu.tang aku?tuh keSANGAPan aku melampau kot.tp weyh tolong lah kenapa mat rempit pilihan aku kali neyh.mengong!

da2.abeh ak mngarut da.enough yaya.kang nak muntah lak kowang bce ken.bek aku fokus pew aku ptt buat ken!

TRAINING BOWLING!

1 comment:

sachi yamaguchi said...

lawak gilerr siot..kahkahkah..sakit perut aku beb..haaa, bagus gak tu idea cari pakwe lagi rendah nih..mmg org tua2 ckp murah rezeki kalau wife lagi tinggi drp suami..ahah~