Friday, June 3, 2011

DAY 4 & 5

perghhhh digabungkan sekali plak da neyhh challange aku neyhh...jgn lama2 bertambah2 pulak gabungan nyer da lah kenn..heheehehhe....adew hal plak semlm ken...dengan kepenatan aku lagi...aku terus tidow....tanpa adew papew....


task tok DAY 4


 Your favorite photograph of your best friend.

neyh tanda kemalasanye mengedit kawan...
nama makcik neyh esya...
spew2 nk oreder cupcake murah2..
mari cny yeww

berikut adalah task tok DAY 5

 What makes you different from everyone else?

apa yg menyebab kan aku berbeza dengan org laen ehh??hurmm adoiyaii..ntah lah xpasti kot....aku sendri xthu apa yg aku berbeza ngn org laen...tp aku asew mnyak jew kot...haaa neyh yg paling obvious gigi xtra aku...every tyme when i smile its kind like obvious gilew korang akan nmpk.....so para pembaca???korang adew gg xtra mcm aku???haaaaa so da laen da kenn....yes2 jumpa jugak akhirnya....what makes me different from uolss k....

gamba gg xtra sy xley letak..secret....kalu korang nk tgk dtg depan2 aku wat aku senyum kambing..then u will see my xtra teeth...eheeheehe....



2 comments:

QTcakes said...

ak pon ade gg xtra..tpi kt blkg2 dia dok...hihihih..tu namenye kite ni kwn baik!....same je..hohoho

yayahidayah said...

ahahahahaha....tp xnmpk k...i punya neyh terpampag taww