Thursday, September 16, 2010

SELAMAT HARI RAYA

even tersangat lah lambat ken...huhuh...post lah jugak..

SELAMAT ARY RAYA UOALSSS~


adoiyai sungguh ketingalan ken..hehehe..buzy beb...pahtuh nak menghupdate sungguh lah mlas nyh haa..entah kenapa plak enn..hehehe...raya thun neyh besew2 jew...pagi2 bgun sume..g kubu ayah kubu onyang sume...then balik kg nenek..dkt jew kot..xsampai 5 mint..then kat tgh ary tuh balik plak blah kg arwah ayah enn...perghh xhengat ah jem..ketar gak ah lutut aku neyhh..even kete auto kiri kanan kaki aku berfungsi beb!haha...dri sejam lebey jadi 2jam lebey enn..gilosss jem...tp xpew lah bak kata pepatah biar lambat asal selamat..


ini lah anak sedara yg pling sulung k...besa da weyhhh...mula2 malu tp mahu...susah nak pujuk dia neyhh weyhh..hehehe...tp akhirnya tuh lah dia...gilew gamba..dia asew mcm nak masuk da dalm camera th ken..heheh..xpew2 nnt da besa ckit UMMI bawak gie jngjalan k....weyh kowang nmpk x tuh...aku jd UMMI da weyhh...hahahah...tua ah plak enn..hahaha..adoiyaii

bukan nak menjobo membangga diri k kat sini...tp tuh lah dia terng ternyata dan lagi sahih xyah nak suluh2..bahawasanya aku masih ag muda....even aku mnjadi UMMI...ha hamek...kowng dapat ag xduit raya...hahahaha...hehehehe...hohohohoh~ xdew lahbnyak tp itulah dia pungutan tok satu ary..hehehe...marvellous...sentap x?hahaha...


lastly aku nk minx maap lah kat ssapew yg aku penah salah kew konwng terasa dengan kepincangan kelancangan mulut aku neyh haa k..harap maaf lah k..huhuh...raya2 meh dtg umoh aku...bg spesel nyer tok kowang aku masak k....hehehe...jemput2..

p/s:sedng mendengar en jamie berdengkur dengan selambanya yg meningalkan aku berkata sowng2..law aku ley record aku letak jugak kedengkuran dia kat cny...meng sentap2 kejut2 ahh dengar =)

6 comments:

complicated said...

comel budak kechik tuu :)

yayahidayah said...

ha tuh lah pasal en!!

Che Armster said...

selamat hari raya gak cik yaya.. n selamat hari Malaysia!

yayahidayah said...

hoh selamt tok dua2 ary yaww~~

apul said...

comeyny dak kcik tuh,mnum susu pun ada style^^

yayahidayah said...

2la pasal geram kennn...dia sunnguh gila bergambar