Thursday, August 19, 2010

APALAH NAK JADI NGAN AKU NEYH HA??

susah tol nak insaf2
yg aku thu nak enjoy jew
tp beb enjoy sedap syok sonok ha sume ahhh
tp tuh lah salah tyme da...
bulan2 gny pon nak jugak...
adoiyai....
ANAK IBU SUNGGUH NAKAL!
eheheheh maap2 ibu hehehehe

aku neyh pntang keluar sah2 lah aku merayap
begini.......
setelah kene penyepak penampar duk ckp2
bam2 dengn segera suh aku bersiap
bawak aku beli tiket jew
padahal bley jew aku beli sendry
snyr cuak gak aku xdew tiket en
tuh lah yg aku dengan segera bersiap seblum die jadik incredible hulk naek hangin

pergi lah aku even situasi tegang...hahaah
yer ah kul bapew da kul 11 da kot da dekat nak totop da aww
tuh lah duk fenin2 ag gado2
then fuh selamat adew tiket...
yeayyy! GILEW SONOK AKU...
awal weyh aku balik..
bye lah kowang enn...
weeeeee
MySpace


KEMERENGAN BERMULA...ttbe nak balik bam2 nampak adew spotlite..ha gedegah lah aku gie sanew...adew funfair upenyr kat qbay..pahtuh plak ttbe si mamat n minah tongom pom tiba then apa ag...nama pom tongom kuar lah idea mengom tuh..yeahhh we went to MOVIE k...sib bek min ngn rat adew beli tiket kiteowg...yg xley blah upenye2 masing2 xcek duit.. ha hamek ko abeh segala kertas warna biru berkepuk2 lah bayar kat min...vely the mongokss eh!malu weyhh adoiyaii

then balik gie sahur lalu...balik penyet.. aku trus setel....kelas kol 8 kot...memng lambat aku sampai bilik....kowang budget sendry ah enn aku sampai kul bapew...ha masuk klas DNA pg tady mantap STIM gilew berabis mata aku...sib bek aku ley paham pew lec citew...

HA NAMPAK
PERANGAI YAYAHIDAYAH
YANG XPERNAH BERUBAH!
tapi aku tetap aku k!

sekian......

6 comments:

sYafIkJacK said...

jadi diri sendiri lah baik , hehe , tak menipu

yayahidayah said...

yup! that is the best ken2??
=)

SyAmSuL AnUaR said...

nk berubh kn snng..spt org atas kate "jd diri sndiri je" bla tba mase diri sndiri akn berubh automatik tnpa kita perasan..(^-)

Saya Suka Cara Kamu Berfikir

yayahidayah said...

btol2...
=)

Aim said...

bulan puasa elok di penuhi masa dengan tidor.... :DDD

visit my blog, ade cherita baruuu.. :P

yayahidayah said...

hurmmmm da muak da tido k..sila beri cadangan yang lain!