Thursday, July 8, 2010

KORANG TOLONG EXPLAIN CKIT CAMNE NAK WAT???

eeeee geram lah aku neyh haa...
eh xdew ah kaitan ngn manusia k
harap maklum.
xdew ah napew aku nyer mozilla yg slame neyh aku gune gud2 jew ttbe wat hal.
bile aku nak search jew die ley plak kuat 404 NOT FOUND!
eh kejadah plak ennn...
aku bukak fb die boley ckp mende yg g2 gop!
eeee paneh ak aty den...

haaa aku kal adek aku die suh uninstall pahtuh install balek...
ahh sama jew..
vavi tol...pe kejadah plak yg berlaku neyhh...
pahtuh skung aku gune INTERNET EXLPLORER.
sumpah lah lembap enn!


if anyone can help me!
ROGER ME NOW!

yes aku sungguh lem bab2 teknologi neyhh...
WEYH KORANG TOLONG AKU CEPAT!

13 comments:

faiz said...

aku cadangkan guna google chrome. much better!

kalu xnk, try bukak mozilla
pergi kat tools > options
kat options pergi kat
advance > network
click settings
pilih 'no proxy'

harap2 ok la pastu!

yayahidayah said...

bro settle bro!

faiz said...

alrite! great..kalu ada problem lagi check je proxy setting..

Hapiz Rahman said...

aku rasa better ko guna chrome. chrome laju. kelemahan dia sama ja ngn mozila. kalau lama-lama sangat (lebih lapan jam kot) die akan crash, then kena restore..

yayahidayah said...

faiz:huhuh aiyate!proxy pom xthu kejadah mende enn!

yayahidayah said...

apiz:ha gune chrome plak daa...adoiyaii fenin palo denn...jap2 aku try k!

wanjunsmile said...

nape sume galakkan pakai geogle chrome... tp aku pakai lembab je... lbh lembab dr bise de arr.. nape yerk??

kyo_9 said...

pengguna setia firefox ;)

fadhil khalid said...

aku pun prefer firefox.
kadang-kadang hang gak la.
tapi still terbaek..

kerangRebus said...

mozilla i pakai oke jew..aik..um, betul2 garang muke baby tuh..seram tol =p

yayahidayah said...

yes firefox mantap!
sekian!

fendydendy said...

pandangan membunuh dr bby tu...
zzz

yayahidayah said...

hahaahah..aku suke chomel!