Monday, July 12, 2010

KORANG BACE PIKIR TAJUK SENDRY

sebab aku xthu nak tulis tajuk apew lah paham!
HALAMAK
lama kot aku nak stat type enrty nyeh tp xthu nak letak mende tajuk ehh..

tadu stat satu klas da ngn b4 tuh g register subjek.
jumpe Dr Rosmah sume...
windu dak2 bioproses k!


dah tuh pas lunch jew aku membuta sampe lah kul bapew tah....tp sib bek sempat zuhur k!hahahah..sengal2....then aku sambung ag tido...then 2lah keje aku tido2 n tido...

kul 5lebey nana kal aku.ha die jd junior aku tp die hamek managment lah.2boley kire junior kew?ahhaah..ntah papew lah die neyh dak boling aku!pahtuh lepak kepe...syang2 tongong aku pom adew skali...teringin sgt ngn soto ehhh!

pelahap k mereka!ahahaaah...aku kenal lah sowng mamat neyh nama die mohd afiq amran sasuke.ahahaha sasuke tuh die budget jew..sebelom balik rituh okiew jew...tp tahap koya die sejak2 balik neyh semakin meninggi!n serang xley pggl die apek...skung aku kenal pggl die SAM!ahahhaaha...gilew capap ko pek!rambut tuh xley blah...aahhaha...(eh haty2 ngn rumate deh) bahye awok eh! ame cam bese jew tp pok kok napew awok itam?awok pergi manew haaa???

p/s:awok saya sombong kew?awok dop hengt ke saya lnsg k!

7 comments:

Anne M. said...

owh, berbelit lidah mahu baca!
gudluck!

lyndadyana said...

huhu.. selamat bersekolah la yer...

yayahidayah said...

anne: hoh berbelit!harap maaf...bahasa yg sungguh kurang dikuasai!

lyn:hurmmm..menci gie skolah!

Anonymous said...

xaci..jeles ko da jmpe dak2 ni dulu..
kena tggu aku sepatutnye..hehe

yayahidayah said...

seperti aku mngetahui sape cik anon neyh!

Hapiz Rahman said...

aku plak malas nak fikit tajuk entri nie untuk ko.. hahah

yayahidayah said...

hoh!apakah?malas eii apa ahh ko ney?